Tilburg 5 - Rust Roest 6, eindstand 11-9

08-09-2007

Tilburg 5 - Rust Roest 6, eindstand 11-9

Een wedstrijd op zaterdag blijft voor zondagteams altijd lastig. Zo ook deze eerste wedstrijd tegen Rust Roest 6. Saskia en Angélique moesten werken, John had een uitnodiging op zak voor de Arena (Nederland-Bulgarije) en als daarnaast ook nog Erik en Patrick op vakantie zijn en Desiree net is bevallen van haar derde dochter. Ja, dan moet je haast wel gehavend aan de start komen.
Met Leander en Astrid uit de A1 in de basis startte Tilburg 5 goed en eigenlijk is een overwinning vanaf het eerste fluitsignaal niet meer in gevaar geweest. Frans, nog herstellende van een knieblessure ging er in de rust uit. Helaas viel Astrid een kwartier voor het einde uit en moest Tilburg met 7 man/vrouw verder spelen. Dat had gelukkig geen gevolgen, sterker nog, het vak met 3 aanvallers wist zelfs nog enkele malen te scoren. De 11-9 overwinning was dan ook terecht. De eerste punten zijn binnen, volgen er meer ?
Leander en Astrid bedankt voor het meespelen.