Tilburg 5 - Keep Fit 2, ruststand 6-5, eindstand 14-10

18-09-2011

Wederom een jonge tegenstander voor het vijfde team van Tilburg. Evenals tegen DOT 3 zal er vandaag hard gewerkt moeten worden. Tegenslagen waren er al gedurende de week toen bleek dat maar één van de 6 heren, nog wel de oudste, fit aan start kon verschijnen. Gelukkig waren de mannelijke vervangers niet veel minder sterk.

De eerste aanval weet al snel een strafworp te verkrijgen door een inspringende heer van Keep-Fit. De stip wordt keurig afgerond met een goal. Om en om loopt de score hierna op tot 6-5 met de rust. Beide ploegen hebben kansen maar verliezen de bal ook snel met éénschots-aanvallen. Gelukkig heeft Jan het vizier op scherp staan en schiet vandaag een aantal keer mooi raak van afstand.

Na de rust neemt Tilburg zich voor om wederom op twee goals verschil te komen. Dit lukt ook met een mooi afstandsschot. De opgebouwde voorsprong komt eigenlijk lange tijd niet meer in gevaar. Vanuit 11-7 wordt het toch weer 11-9 en maakt de aanvoeder van Tilburg zich even ongerust. Oude vakmaten Dennis en Remko maken snel een einde aan de spanning. Twee maal wordt hetzelfde boogballetje gespeeld op Dennis die dit beide keren afrond met een goal. Na 13-9 wisselt Keep-Fit nog maar eens en is een volledig vak vervangen. De ingekomen lengte van de bezoekers komt te laat om nog voor dreiging te zorgen.

Tilburg 5 zet een goede overwinning neer met dank aan de rotsvaste dames van de ploeg en invallers Dennis, Leendert en Remko.

Tilburg 5

Klik hier voor alle wedstrijdfoto's (John de Greef)

#1    19-09-2011    13:14:    Bjorn Peters
Deh hedde gullie goed gedaan allemoal. a.s. zondag weer?